Investerarträff den 12 juni i Stockholm

Sedan noteringen på Spotlight Stock Market 2022 har Railway Metrics and Dynamics framgångsrikt etablerat sig som leverantör på järnvägsmarknaden och bland annat vunnit en offentlig upphandling med Trafikverket i Sverige.

Måndagen den 12 juni 2023 kl 14.00 bjuder Railway Metrics and Dynamics AB in till investerarträff för befintliga aktieägare och nya investerare. Det går bra att delta både på plats hos North Point Securities på Riddargatan 13A i Stockholm, eller via livestream.

Sedan noteringen på Spotlight Stock Market 2022 har Railway Metrics and Dynamics framgångsrikt etablerat sig som leverantör på järnvägsmarknaden och bland annat vunnit en offentlig upphandling med Trafikverket i Sverige. Dessutom offentliggjorde vi nyligen ett unikt pilotprojekt tillsammans med den schweiziska godsvagnleverantören Wascosa.

Du anmäler dig genom att mejla: info@northpointsec.com
Länk till livestream distribueras vid anmälan

I pilotprojektet med Wascosa ska RMD:s system användas för att optimera mängden ballast som används på Wascosas nyligen framtagna helautomatiserade ballastvagn. Den första vagnen testades i ett skarpt projekt i Frankrike i juni 2021 och nu ska RMD bli en del av världens modernaste ballastvagn. Pilotprojektet påbörjades direkt efter järnvägsmässan i München 9–12 maj 2023. Under mässan presenterades RMD:s plattform för ett flertal intresserade stora järnvägsaktörer, däribland franska SNCF.

More news